Coo-Kayak

Gegevens - Coo Kajak

Indien het waterpeil van de Amblève te hoog zou zijn, dan kunnen we U de afvaart per raftboot aanbieden, deze boten zijn zeer stabiel en veilig.

De afvaart van de Amblève per kayak duurt ongeveer 2 uur, de duurtijd hangt af van uw ritme en van de stroming op die dag.  Voor de sportievelingen is het mogelijk een combinatie te maken waarbij U na het kayak varen terugkomt naar de start per mountainbike via een hele mooie route.

Coo Kayak is een partner van Coo Adventure die een hele reeks andere outdoor activiteiten kan aanbieden zoals : mountainbiken, paintball, quad rijden, speleologie, klimmen / abseilen, touwenparcours met tokkelbaan, dropping, paardrijden, etc.

Ons centrum is ideaal gelegen in de Ardennen in de buurt van Spa, Stavelot, Malmedy, Trois-Ponts.  De Amblève rivier is rivier die interessanter is om af te varen, veel sportiever dan de Lesse, de Ourthe of de Semois.  Ons kayakcentrum is elke dag open, maar wij raden U aan om vooraf te reserveren, zeker indien U met een grotere groep of school komt.

Voor uw veiligheid heeft het Waals gewest een website gecreëerd waarop U een overzicht heeft in 'real time' met de actuele staat van alle bevaarbare stromen in Wallonië.  En waarop de kayak verhuurders kunnen zien of het varen toegestaan is of niet.

Een zwemvest is verplicht en deze ontvangt U van ons team bij de start, samen met een briefing waarbij wij al uw vragen beantwoorden.

Bij uw aankomst in Cheneux ( de aankomstplaats), heeft U de mogelijkheid om van een snack te genieten.

© Coo Kayak

top

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro