Coo-Kayak

Meer fun... Enkele getuigenissen :

Michiel, 33 jaar uit Harlingen, vrijgezel, bediende :

"In april zijn we met ons heren clubje naar Coo gegaan om onze grenzen te verleggen..., wij kenden de streek van Stavelot / Coo helemaal niet en waren dan ook zeer aangenaam verrast door de ongelooflijke schoonheid van de natuur en de uitgestrekte streek. Gezien het een mooie en warme dag was hebben we besloten om ons aan het kayak varen te wagen. Dit was een grote première voor ons. We hebben echt genoten en verschrikkelijk veel gelachen, een top beleving ! Eens we aangekomen zijn in Cheneux zijn we blijven hangen op het terras van de snack 'sea, sex and sun' waar we de typische Belgische friet-mayonnaise en Jupiler hebben genuttigd. Er heerst een gezellige en leuke sfeer bij het aankomstpunt, waar er bepaalde niet bang zijn om half naakt in het water te springen met stoeipartijen in het water, .... Eén ding is zeker volgend jaar komen we terug ! Dit wil onze vriendengroep voor niets missen."

Katrien en Maarten, 2 kinderen (10 & 14 jaar), Brugge :

"Graag willen wij het hele team van Coo Kayak danken voor de zeer leuke dag die wij hebben gehad bij jullie. Wij zijn begin juli komen kayak varen op het 9 km stuk ! Jullie hebben ons aangeraden om in tweepersoonsboten de afvaart te doen. De stroming stond net goed voor deze zwaardere boten, mijn man en onze zoon Stijn zijn wel twee keer vast blijven zitten op een rotsje en ook eens tussen de takken van de bomen. Ze zijn even moeten uitstappen om hun boot verder te duwen. Volgens ons deden ze dit met opzet ! Telkens we naar de foto's kijken van die dag moeten we er terug om lachen,... "

Johan, 17 jaar, student, Eindhoven :

"Samen met mijn vriendin hebben we kunnen genieten van een romantische middag in de Ardennen. We hebben genoten van het kayak varen. Na wat aandringen was mijn vriendin akkoord om mee te gaan varen met mij. Eerst wilde zij niet omdat ze dit nog nooit had gedaan. Uw medewerken heeft haar kunnen overtuigen na wat uitleg. We zijn met een tweepersoonskayak gaan varen en dit was helemaal TOP ! Onderweg zijn we gestopt om te genieten in een mooi veld langs de rivier. We zijn hier zeker anderhalf uur blijven liggen... We hebben hier kunnen genieten van de rust en van onze broodjes die we mee hadden. Graag wil ik de instructeur nogmaals danken voor zijn uitleg en geduld, anders was mijn vriendin zeker niet meegegaan !"

Kristof, Geert en Chantal, leiders van een scouts groep :

"Tijdens ons kamp in de Ardennen is het kayak varen altijd een hoogtepunt voor onze leden, er gaat geen kamp voorbij als wij in de Ardennen zijn zonder het kayak varen. In onze groep zijn de leden allen 13 - 16 jaar en is de veiligheid dus van belang voor ons. Wij hebben ruime tijd vooraf gereserveerd bij Coo Adventure voor tweepersoonsboten en enkele éénpersoonsboten. Het is na een flinke wandeling van 8 km dat onze groep van 34 personen eindelijk was aangekomen bij de vertrekplaats van Coo Kayak. Onze teleurstelling was groot toen de verantwoordelijke persoon ons kwam melden dat er teveel stroming was door de hevige regenval van de afgelopen dagen. Hierdoor was er volgens hem teveel risico voor onze groep. Dit was zeer vervelend want wij waren te voet naar de waterval van Coo gekomen en hadden het kayak varen in onze tweedaagse ingebouwd en moesten in Cheneux aankomen waar wij 's avonds in de buurt konden slapen in een boerderij. Gelukkig heeft de verantwoordelijke ons het alternatief "rafting" aangeboden. Leuk, maar we hadden dit nog nooit gedaan... Op dat moment heeft Jean-Luc, de instructeur van Coo Kayak ons de nodige uitleg gegeven en vier teams georganiseerd met telkens een 'stuurman'. Zo zijn we dus vertrokken met vier raft boten voor de mooiste activiteit die wij ooit beleeft hebben. Dit hadden we nooit verwacht. We hebben zelfs een competitie kunnen organiseren tussen de vier boten. Eigenlijk hadden we dus geluk op die dag ! Nogmaals dank aan het team van Coo Kayak en Jean-Luc !"

Anton, sportdocent uit Harlingen, 33 jaar :

"Graag wil ik Klemens danken voor zijn geduld en de leuke begeleiding tijdens onze kayak activiteit die wij met de school hebben gedaan in September. Ik zorg ervoor dat de foto's worden opgestuurd!

De mooie meiden club (Francesca en Anita) uit Aalter :

"wat een dag hebben wij meegemaakt ! Wij zijn de organisators van de vrijgezellendag voor onze vriendin Anouk die drie weken later getrouwd is en graag willen wij jullie danken voor alle hulp bij de voorbereiding van deze dag die zo belangrijk was voor ons allen ! Via Coo Adventure hebben wij gezorgd voor een dag vol verassingen en hoogtepunten. Anouk is nog altijd niet bijgekomen van de emoties en de vele lachbuien, maar de mooiste verrassing voor haar en de rest van onze groep was de helikopter dropping die 's ochtends hebben gereserveerd. 's middags zijn we dan met onze pik-nik de Amblève afgevaren. Onderweg had ons team gezorgd voor opdrachtjes die Anouk moest uitvoeren. Zo moest zij op een bepaald moment samen met een clubje onbekende Hollanders een waterpolo spel spelen, midden in de rivier.... Op de huwelijksdag hebben wij haar een album kunnen overhandigen met alle foto's van die dag.


© Coo Kayak

dessus de page

Petit Coo,4 - B-4970 Stavelot BELGIQUE
Tél +32 80 68 91 33 - Fax +32 80 68 91 39
XHTML CSS PHP © armedia.pro